DOE MEE AAN DE

AI Sprint

Interactieve online sessie waar je jouw vraagstuk in kan brengen.

Deelname aan de “AI Sprint” van één uur biedt een unieke kans om jezelf te verdiepen in de wereld van kunstmatige intelligentie. Tijdens deze online sessie kun je ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden, geïnspireerd door diverse en fascinerende use cases.

Heb je vragen over AI? Dit is het perfecte moment om ze te stellen en inzichten te verkrijgen van experts en enthousiastelingen.

Je vragen beantwoord

AI Sprint sessie

  • Plug je nieuwe AI skills in je werk en word een pro op het gebied van ChatGPT met de ‘’mens voorop’’ in slechts een uur!

 

  • Leer de do’s en don’ts in het gebruik van generatieve AI op de werkvloer en in je
    werkprocessen.

 

  • Connect met gelijkgestemden in deze ochtend en word onderdeel van onze Hai! community!

Meld je aan

Chat GPT met de "mens voorop"

Door je aan te sluiten bij de Hai! community, word je deel van een groeiend netwerk van AI-liefhebbers en professionals. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze bootcamp “AI in een uur” is ontworpen om toegankelijk en informatief te zijn voor iedereen.

Ontdek de kracht van AI, ontmoet nieuwe mensen en breid je kennis uit, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze boeiende AI-reis!

AI Sprint sessie

22 januari om 15:00 – 16:00 – MS Teams

Gespreksleiders sessie

Better jobs with AI

“Jorrit de Jonge is een organisatiedeskundige en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het data en BI gebied. Hierbij richt hij zich vooral op digitalisering met de mens voorop. Daarnaast is hij een van de oprichters van het initiatief – ‘meer menselijke maat’."
Jorrit de Jonge
Human AI-Specialist & Trainer
“Rowan is organisatie antropoloog en initiatiefnemer van ‘meer menselijke maat’. Hij is gericht op het creëren van organisaties en mensen die geschikt zijn om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan, met een nieuwe geest en vaardigheden.”
Rowan Hordijk
Human AI-Specialist & Trainer

Interactieve online sessie

Meedoen met de volgende AI sprint sessie?

Meld je aan via Evenbrite voor de volgende sessie met Jorrit & Rowan.