Leer generatieve AI toepassen in jouw werk

Ook moe van AI-hacks? Of nog niet eens begonnen? Heb je het gevoel dat jouw werk betekenisvoller kan? En vraag je, je af hoe je veilig aan de slag kan?

Met Human AI training word jij een voorloper!

+40%

Productiviteitswinst

+92%

Meer werkplezier na jobcrafting

6x

Betere concurrentiepositie

Belangrijke game changers

Betekenisvol werk

Door AI kun je routinetaken automatiseren, waardoor je meer tijd hebt voor betekenisvoller en creatiever werk.

Veilig en ethisch​

AI brengt kansen, maar ook ethische en veiligheidsuitdagingen. Het is daarom belangrijk om een AI-beleid te ontwikkelen.

Meer werkplezier

Neem regie over je eigen baan. Creëer een omgeving waarbij je floreert als mens en uitdagingen aangaat, met behulp van AI.

Waar helpen wij bij?

We bieden een op maat gemaakte training aan die je niet alleen leert hoe je AI-toepassingen kunt gebruiken, maar ook hoe je zinvoller en slimmer kunt werken met generatieve AI. We helpen je de juiste mindset en vaardigheden te ontwikkelen om je werkprocessen te verbeteren, je productiviteit te verhogen en een voorloper te worden in jouw vakgebied.

We care

Meer menselijke maat

Toepassing

AI echt inzetten in je werk

Jobcrafting

Maak je baan weer leuk

Meer menselijke maat

Een florerende samenleving, vraagt om #meermenselijkemaat op de werkvloer. Wij brengen profesionals bruikbare interventies met de mens voorop.

In onze toekomst staat de mens weer voorop. Voor systemen, processen en beleid. Mensen die vanuit hun talenten, betekenisvol werk verrichten. Van betekenis voor henzelf, de organisatie, maar ook de maatschappij als geheel. Op deze manier is de menselijke maat een voorwaarde om niet alleen het beste van, maar ook het beste voor de wereld te zijn.

Wat kan HAI!
voor jou
betekenen?

Slimmer en leuker werk dat er toe doet.